Plagiaat suiker en nep vetten

Artikel uit ORTHOmoleculair Magazine nr.1, 1999 [3 pagina’s]

Veel mensen doen er alles voor om toch maar lekker te genieten van zoet en vet, en tegelijkertijd minder calorieën binnen te krijgen. Het is een bron van inspiratie voor de industrie om dit dilemma op te lossen. Absolute voorwaarde voor de oplossing is dat het ‘convenient’ is. Immers gemak dient de mens.

De aandacht richt zich natuurlijk in de eerste plaats op de vetmakers: suiker en vet. De oplossing is: plagiaat suiker en nep vet. Plagiaat suiker is er al veel langer en daar is in de vorige Ortho uitvoerig op ingegaan. Nep vet is het nieuwste research-onderwerp.

Plagiaat suiker en nep vetten

Artikel uit ORTHOmoleculair Magazine nr.6, 1998 [4 pagina’s]

De aandacht richt zich natuurlijk in de eerste plaats op de vetmakers: suiker en vet. De oplossing is: plagiaat suiker en nep vet. Nep vet is het nieuwste research-onderwerp en komt in de volgende Ortho aan bod. Plagiaat suiker is er al veel langer en daar beginnen we in dit artikel dan ook mee.

Van honing naar witte suiker