Update 27 - Kom op voor eigen immuunsysteem!

Onder redactie van Ortho Institute Ortho Institute

Onder redactie van Ortho Institute

3 min

Per 48 uur kun je als gast 2 artikelen gratis lezen; dit is gratis artikel 1 van 2.

Neem een digitaal abonnement  of Inloggen als abonnee
De laatste update op ortho.nl dateert al weer van 29 november, 2020. Aanleiding was het advies dat het Zwitsers voedingscentrum uitbracht. De volgende supplementen werden daarin aanbevolen:
  • Vitamine C
  • Vitamine D
  • DHA en EPA (omega 3-visvetzuren)
  • Selenium
  • Zink
Hier vindt u de de link naar update 26 met de Zwitserse 'White Paper' [22 november 2020].
Het heeft even geduurd. Maar nu is er toch echt weer nieuws op het front, vanuit de Verenigde Staten. De Amerikaanse AAPS, Association of American Physicians and Surgeons, is een beroepsvereniging van artsen specialisten in de Verenigde Staten. Het heeft onlangs "A Guide to Home-Based COVID Treatment", een "instructiegids voor thuis" uitgegeven (26 pagina's; zie onder).
Hieraan werkte een hoog aangeschreven Amerikaanse arts-specialist, prof. Peter McCullough, mee. Bij de introductie gaf hij een interview (32 min) aan journalist Alex Newman waarin hij onze aanbevelingen en die van orthomoleculair huisarts Rob Elens (hydroxychloroquine [HCQ] en zink) vol ondersteunt. Hij beschrijft het hele Covid-proces - van preventie tot IC - vanuit het arts-perspectief, maar vindt dat de voedingssupplementen absoluut onderdeel zijn van dit protocol, alsook , alsook genoemde hydroxychloroquine en ivermectine.


Prof. Peter McCullough is internist, cardioloog, epidemioloog en verbonden aan Texas A & M University College of Medicine in Dallas. Hij heeft de eer de meest geciteerde arts te zijn op het gebied van COVID-19-behandelingen bij de National Library of Medicine, met meer dan 600 citaties. Hij heeft voor het Congres getuigd en talloze prijzen gewonnen tijdens zijn indrukwekkende medische carrière.
McCullough staat ook kritisch ten opzichte van de wijze waarop vaccins zijn geïntroduceerd. Hij stelde in het interview dat als dit een ander vaccin was geweest, het nu om veiligheidsredenen van de markt zou zijn gehaald. Hij slaat alarm over onderdrukking van bewezen therapieën.

Covid Treatment Guide (voor 'thuis')

[hier link]


tot besluit opstekertje!

Vanaf week 9 (eerste week van maart, 2021) zijn er in Nederland nauwelijks Corona-infecties gevonden bij patiënten met griepachtig ziektebeeld of acute luchtweginfectie.   Bron: RIVM-IDS / Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (Nivel); 28 april 2021  

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het laatste orthomoleculaire nieuws.