Corona/COVID-19 in het nieuws

Onder redactie van Dr. Gert Schuitemaker Gert Schuitemaker

Onder redactie van Dr. Gert Schuitemaker

8 min

Per 48 uur kun je als gast 2 artikelen gratis lezen; dit is gratis artikel 1 van 2.

Neem een digitaal abonnement  of Inloggen als abonnee
Update 18 – week 17 t/m 24 mei 2020 –

  • Recente cijfers vitamine D en Corona/COVID-19
  • Hydroxychloroquine kan NIETS  alleen, maar ...

Nieuw onderzoek vitamine D en Corona/COVID-19

Wetenschappelijke bron: Vitamin D Supplementation Could Possibly Improve Clinical Outcomes of Patients Infected with Coronavirus-2019 (COVID-19) Pas een bloedspiegel van > 75 nmol/l geeft verreweg de meeste mensen (groene kleur) een goede bescherming. Zorg er daarom voor: GA NAAR BUITEN! In de huid kan momenteel genoeg vitamine D worden aangemaakt bij voldoende zonneschijn. Eet je nauwelijks vette vis en ben je de laatste tijd weinig in de zon geweest? Neem dan gedurende zo'n twee weken 5000 IE (125 mcg) vitamine D3; daarna kun je overgaan op onderhoudsdosis van 2000 IE (50 mcg). Een bloedspiegelbepaling is zeker voor de risicogroepen belangrijk. Er zijn niet te dure vitamine D-thuistests te vinden op internet. Zie voor gedetailleerde adviezen over vitamine D: Update 15. Vitamine D. Wie staat wat te doen?  

Hydroxychloroquine (HCQ) kan NIETS  alleen, maar ...

ACHTERGROND: HCQ is een oud, receptplichtig medicijn tegen onder andere malaria. Artsen hebben uitgevonden dat het werkzaam is tegen Corona/COVID-19. Maar dat is niet de hele waarheid. Het verhaal is: ... het mineraal zink (te vinden in ons voedsel en als voedingssupplement) ís hier het antivirus-middel dat een stof als HCQ nodig heeft om in de cel te komen en daar zijn werk te doen. HCQ wordt een ionofoor genoemd. Er zijn echter meer ionioforen, maar zink blijft het werkzame antivirus-middel: zoals quercetine, ook gewoon in plantaardig voedsel te vinden, alsook in een voedingssupplement.

________________________________________

TIJDLIJN: 8 APRIL 2020 - Orthomoleculair huisarts Rob Elens had met zijn behandeling HCQ/ZINK/antibioticum van Corona/COVID-19 bij 10 patiënten 10 genezingen. Dus 100% score! Hem werd VERBODEN deze behandeling bij andere patiënten ook te doen ...!
12 MEI 2020 - Ab Gietelink heeft interview met Rob Elens in Café Weltschmerz.
Titel: Het corona geneesmiddel werkt en kost € 15! I Ab Gietelink interviewt Rob Elens
18 MEI 2020 - Interview Café Weltschmerz gaat op zwart bij YouTube. 18 MEI 2020 - Trump deelt mee dat hij HCQ en ook ZINK neemt ter bescherming tegen Corona/COVID-19.
De Amerikaanse president Donald Trump zei dat hij momenteel hydroxychloroquine gebruikt, het antimalariamedicijn dat hij heeft gepromoot als een behandeling om coronavirus-infectie te bestrijden. Trump says he takes hydroxychloroquine to prevent coronavirus infection even though it’s an unproven treatment  (6 min) Hij noemt hydroxychloroquine (HCQ), óók samen met zink (2:35 min)
22 MEI 2020 - één van ‘s werelds meest toonaangevende medische tijdschriften, The Lancet, publiceert dat HCQ niet tegen Corona/COVID-19 werkt. Dat is waar. Maar er zit een adder onder het gras.
Zink, de werkzame voedingsstof tegen Corona/COVID-19, is in het hele onderzoek NIET te vinden.

________________________________________

CONCLUSIE
... is aan u.  

Dienstmededelingen Laat je vrienden kennismaken met deze updates door deze link Corona/COVID-10 in het nieuws -week 17 - 24 mei 2020  te delen op je Facebook, Instagram, Twitter of op andere social media.
Volg Gert Schuitemaker op FACEBOOK: https://www.facebook.com/fitmetvoeding    Helaas is is het maximum 'vrienden' bereikt (max. is 5000).

Meer gepubliceerd op onze websites - vanaf 27 januari t/m 24 mei -

een samenwerking van:

ORTHOmoleculair Magazine (vaktijdschrift) Fit met Voeding (publiekstijdschrift)

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het laatste orthomoleculaire nieuws.